Lajme

Banditët e veriut sulmojnë me armë të gjata Policinë e Kosovës, lëndohet njëri prej tyre

Banditët e veriut sulmojnë me armë të gjata Policinë e Kosovës, lëndohet njëri prej tyre
01:29 | 09 Dhjetor 2022

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë kohës kur njesitet policore kanë qenë në patrullim në Zveçan janë sulmuar nga disa persona.

Sipas njoftimit, një pjesëtarë i Policisë së Kosovës është lënduar lehtë dhe janë shkaktuar dëme të konsiderueshme materiale në veturën e policisë.

Njoftimi i Policisë:

Është koha të shijojmë çokollatën më të mirë..

Të tjera