[wp-story]

Jetë

Bananet ndihmojnë shëndetin e zemrës

Bananet ndihmojnë shëndetin e zemrës
06:59 | 07 Gusht 2019

Banania është një nga frutat që përmban shumë kalium. Sipas Health Line kjo ndihmon shumë në shëndetin e zemrës pasi kaliumi është një mineral që është thelbësor.

Një dietë e pasur me kalium mund të ndihmojë në uljen e presionit të gjakut, dhe njerëzit që hanë shumë kalium kanë deri në 27% rrezik më të ulët të sëmundjeve të zemrës.

Për më tepër, bananet përmbajnë një sasi të mirë të magnezit, i cili është gjithashtu i rëndësishëm për shëndetin e zemrës.

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera