Ekonomi

Bajrami njofton se nga e hëna nisin pagesat e Pakos Emergjente

Bajrami njofton se nga e hëna nisin pagesat e Pakos Emergjente
18:41 | 08 Gusht 2020

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami, ka thënë se nga e hëna do të nisë ekzekutimin e pagesave për qytetarët dhe bizneset për muajt e papaguar

“Në Ministrinë e Financave po punohet pa orar. Thesari dhe Departamenti i Buxhetit po bëjnë të gjitha përgatitjet që nga e hëna të fillojnë ekzekutimin e pagesave nga Pakoja Emergjente për qytetarët dhe bizneset”, ka shkruar Bajrami, në një reagim në FB.

Bajrami ka thënë se javën që po vjen do t’i ekzekutojmë të gjitha mjetet për muajt e papaguar bazuar në Pakon Emergjente.

“Ju kërkojmë falje qytetarëve dhe bizneseve për vonesat pasi ishte pamundshme të kryheshin pagesat pa u rishikuar buxheti”, ka shtuar ajo.

Shefja e Financave ka thënë se po vazhdon puna edhe në vikend derisa disa punëtorë të Ministrisë janë infektuar me COVID-19.

“Falënderoj stafin e Ministrisë së Financave, të cilët po punojnë pa orar dhe kanë punuar gjithë kohën e pandemisë duke vënë edhe shëndetin në rrezik. Disa punëtorë të Ministrisë kanë rezultuar pozitiv me virus dhe ju urojmë shërim të shpejtë!”, ka shkruar Ministrja e Financave.

Prince Coffee House tani edhe në Vjenë të Austrisë

Të tjera