[wp-story]

Lajme

Bajrami i burrave të Krushës së madhe duke luajtur me “kilikera” dhe duke cakërruar vezë (video)

Bajrami i burrave të Krushës së madhe duke luajtur me “kilikera” dhe duke cakërruar vezë (video)
09:08 | 12 Gusht 2019

Dje me rastin e muajit të mërgimtarëve dhe me rastin e festës së Bajramit të vogël (Kurban Bajramit), në Krushë e Madhe , për të dytin vitë me radhë organizuam disa nga lojërat e moçme “kajnaka/klikera” dhe “cakërrimi i vezëve të shtëpisë” pjesë nga loja.

Përmes disa imazheve dhe kësaj videoje mund të të shihni se si banorët janë argëtuar përmes këtyre lojërave ia kujtojnë atyre fëmijrinë, e që ka shkaktuar edhe argëtim e të qeshura.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera