Lajme

Bajqinovci propozon kompensim prej 100 euro për zjarrëfikësit

Bajqinovci propozon kompensim prej 100 euro për zjarrëfikësit
14:40 | 21 Korrik 2020

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Mefail Bajqinovci ka dërguar amandamentet në plotësim-ndryshimin e Ligjit për Buxhetin e vitit 2020.

Bajqinovci ka kërkuar që për secilin zjarrëfikës të bëhet kompensimi prej 100 euro rrezikshmëri për muaj pune.

Shkrimi i tij i plotë:

Të nderuar,

Në cilësinë e deputetit të LV-së, kam dërguar amendamentet në plotësim-ndryshimin e Ligjit Për Buxhetin e Vitit 2020.

Bëhet fjalë për zjarrfikësit e Kosovēs.

Kam kërkuar që për secilin zjarrfikës të bëhet kompensimi në shumë prej 100 euro rrezikshmëri për muaj pune për vitin 2020, në mënyrë retroaktive që nga data 1 janar 2020.

“Kompensim i zjarrfikësve për orë shtesë dhe rrezikshmëri”, me buxhet në shumë prej 972,000 euro.

 

 Petrol Company  prin me çmime me të lira në derivate dhe shumë oferta të tjera

Të tjera