Auto

Audi A1 Allstreet

Audi A1 Allstreet
13:13 | 13 Maj 2022

Më pak se tre vjet më parë, Audi ofroi gjithashtu A1 Sportback në një edicion më tërheqës (pro) jashtë rrugës të quajtur A1 Citycarver, edhe pse vetëm në tregje të caktuara.

Megjithatë, këtij modeli i është dhënë një emër i ri për vitin model 2023, pasi tashmë do të quhet A1 Allstreet. Audi nuk dha detaje në një deklaratë se çfarë i shtyu ata të rishikonin emrin, por vendimi hyn në fuqi menjëherë.

Gjithashtu, A1 Allstreet nuk sjell ndonjë ndryshim tjetër pasi transferon motorët, nivelet e pajisjeve dhe opsionet nga A1 Citycarver tashmë i zhdukur. Edhe çmimet kanë mbetur të pandryshuara, që do të thotë se çmimi i modelit në Gjermani fillon nga 23200 euro.

Makina disponohet ekskluzivisht me motor para dhe shitet vetem me motor benzine. Pra, Audi A1 Allstreet 2023 vjen me një zgjedhje midis një motori turbo me tre cilindra 1.0 litra dhe një motori 1.5 litërsh me katër cilindra.

Versioni bazë 25 TFSI ka 95 kf dhe 175 Nm, ndërsa 30 TFSI me të njëjtin motor me tre cilindra ka 110 kf dhe 200 Nm. Në krye është TFSI 35 me katër cilindra që ofron 150 kf dhe 250 nm.

Të tre versionet shoqërohen me një transmision manual si standard, me një version më të fuqishëm me tre cilindra dhe një motor me katër cilindra të disponueshëm opsionalisht me një transmision automatik S Tronic me shtatë shpejtësi./FrontOnline/

 

Petrol Company sërish troket në dyert e Shtëpisë së Pleqve për Ramazan

Të tjera