[wp-story]

Lajme

Atmosfera “flakë” e muzikë ‘live’ pas orës 20:00 në diskotekën ‘Princesha Palace’, thyhen masat e qeverisë

Atmosfera “flakë” e muzikë ‘live’ pas orës 20:00 në diskotekën ‘Princesha Palace’, thyhen masat e qeverisë
22:28 | 02 Janar 2021

Teksa në kryeqytet, në Prishtinë, kafiterive iu lejohet të punojnë vetëm deri në ora 20:00, duke respektuar masat anticovid19, në magjistralen Prishtinë-Ferizaj, nuk po vlen rregulli i njëjtë.

Në lokalin e muzikës live “Princesha Palace” sonte janë mbledhur qindra persona duke mos respektuar asnjë masë të vënë nga Qeveria e Kosovës.

Në një video në “Princesha Palace” shihen qindra persona duke u argëtuar me muzikë tallava.

Kjo video është gjiruar në ora 21:10 minuta, kohë e ndaluar për veprimtarinë e kafiterive dhe gastronomisë në përgjithësi.

Të gjithë shkelësit e masave anticovid, organet kompetente obligohen të shqiptojnë masat ndëshkimore konform Ligjit nr. 07/l-006 për parandalimin dhe luftimin e pandemisë covid-19 në territorin e Republikës së Kosovë.

 

 

 

“Petrol Company” ul çmimet për 15 %. Ja sa kushton një litër naftë

Të tjera