Lajme

Arrestohet personi i kërkuar për vjedhje të pyjeve në rajonin e Ferizajt

Arrestohet personi i kërkuar për vjedhje të pyjeve në rajonin e Ferizajt
08:51 | 22 Shtator 2021

Policia e Ferizajt kanë arrestuar një person i cili ishte në kërkim nga Gjykata, për vjedhje të pyjeve.

I akuzuari E.R. 46-vjeçar, ishte i dënuar me burgim prej tre muajve, për veprën penale “vjedhje e pyjeve”.

“Ai ishte i kërkuar në bazë të urdhëresës së Gjykatës Themelore në Ferizaj , për veprën penale ‘’Vjedhje e pyjeve’’, me dënim burgimi prej tre (3) muajve. Pas kompletimit të dokumentacionit, i njëjti dërgohet në vuajtje të dënimit”, thuhet në njoftimin e policisë.

EKSKULZIVE: Art Motion dhe Klan Kosova fitojnë të drejtën televizive të Superligës, Ligës së parë si dhe Kupës së Kosovës 

Të tjera