Kronika

Arrestohen në burrë dhe një grua, dyshohet se janë marrë me prostitucion

Arrestohen në burrë dhe një grua, dyshohet se janë marrë me prostitucion
09:52 | 09 Korrik 2020

Policia e Kosovës në Prizren ka arrestuar dy persona nën dyshimin se janë marrë me prostitucion.

Siç ka njoftuar Policia, me vendim të gjykatës, të dyshuarit janë liruar.

“Prizren 07.07.2020 – 11:00. Janë arrestuar një mashkull dhe një femër, që të dytë kosovar/e, nën dyshimin e bazuar se kanë kryer veprën në fjalë. Me vendim të gjykatës, të dyshuarit janë liruar” thuhet në raport .

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera