[wp-story]

Kronika

Arrestohen 16 persona

Arrestohen 16 persona
11:04 | 03 Janar 2021

Gjatë së shtunës në vend janë arrestuar 16 persona.

Policia e Kosovës në raportin 24 orësh derisa ka njoftuar për arrestimin e 16 personave, ka bërë të ditur edhe se 11 persona janë dërguar në mbajtje.

Në raportin e fundit, policia ka treguar edhe se në vend ndodhën 27 aksidente me të lënduar dhe 52 aksidente me dëme materiale.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera