[wp-story]

Infografika

Alarmante/ 16 të vdekur dhe 258 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Alarmante/ 16 të vdekur dhe 258 raste të reja me COVID-19 në Kosovë
15:05 | 30 Korrik 2020
“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera