Auto

Apple sjell rregullim të plotë të sistemit operativ

Apple sjell rregullim të plotë të sistemit operativ
17:18 | 07 Gusht 2020

Apple ka lëshuar një beta publike të sistemit të saj të ri operativ MacOS për kompjuterët.

Përditësimi mban emrin Big Sur dhe MacOS 11, duke shënuar rishikimin e parë të madh numerik që kur lëshoi ​​MacOS X pothuajse 20 vjet më parë, transmeton lajmi.net.

Ajo sjell me vete një rregullim të plotë të sistemit operativ, me një pamje plotësisht të ridizajnuar që e sjell atë më shumë në përputhje me sistemin operativ iPhone dhe iPad, iOS.

Kjo vjen përpara një tranzicioni të ngjashëm në pajisjen e përdorur për Mac-et e Apple.

Larg pamjes së re, azhurnimi sjell karakteristika të reja duke përfshirë atë që Apple e quajti “azhurnimin më të madh në Safari ndonjëherë” dhe veçori të reja në aplikacionet Hartat dhe Mesazhet.

Por natyra e rëndësishme e azhurnimit do të thotë që beta e hershme mund të ketë më shumë gabime ose probleme të vogla se zakonisht.

Apple gjithashtu këshillon që përdoruesit të mund të instalonin programin e ri ose në një “sistem dytësor ose pajisje”.

Përditësimi i plotë nuk do të jetë në dispozicion të publikut deri në “këtë vjeshtë”, tha Apple.

Ambasadorja e parë e Izraelit në Kosovë, e impresionuar me punën në Comodita

Të tjera