[wp-story]

Lajme

APN: Të gjitha fluturimet do të realizohen sipas planifikimeve

APN: Të gjitha fluturimet do të realizohen sipas planifikimeve
15:31 | 15 Gusht 2019

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinë (ANP) “Adem Jashari”, ka bërë me dije se të gjitha fluturimet e parapara për datat kur është paralajmëruar greva e punëtorëve të këtij aeroporti do të realizohen me kohë.

“Dëshirojmë t’i njoftojmë të gjithë udhëtarët që kanë planifikuar të udhëtojnë përmes Aeroportit Ndërkombëtar te Prishtinës ‘Adem Jashari’ se të gjitha fluturimet e planifikuara në datat 19, 20 dhe 21 gusht do të realizohen në kohë”, ka njoftuar Zyra për Informim e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”.

“Petrol Company” ndihmon më shumë se 200 familje për festën e Fitër Bajramit (VIDEO)

Të tjera