Lajme

Ambasada e SHBA-së thirrje qytetarëve të Kosovës: Covid-19 ekziston, vazhdoni distancimin shoqëror

Ambasada e SHBA-së thirrje qytetarëve të Kosovës: Covid-19 ekziston, vazhdoni distancimin shoqëror
12:18 | 10 Korrik 2020

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës iu ka bërë përsëri thirrje qytetarëve të Kosovës që të vazhdojnë me respektimin e masave për parandalimin e koronavirusit.

”Covid-19ndalonngaunë”, thuhet në thirrjen të cilën e kanë bërë së fundi ambasada e SHBA-së në Prishtinë.

”#Covid-19 ekziston.

Vazhdoni distancimin shoqëror, bartni maskën dhe lani duart shpesh për të ndihmuar në mbrojtjen e vetes dhe të tjerëve përreth jush nga Covid-19. #Covidndalonngaunë”.

Menaxho shpenzimet dhe fito zbritje me aplikacionin e Petrol Company

Të tjera