[wp-story]

Lajme

Ambasada e SHBA-së përgëzon komunat për publikim të kontratave

Ambasada e SHBA-së përgëzon komunat për publikim të kontratave
11:49 | 03 Gusht 2019

Ambasada e SHBA-së në Kosovë ka thënë se ka kaluar një vit që kur Komuna e Gjakovës vullnetarisht i bëri publike kontratat publike në faqen e saj të internetit.

Këtë e bëri të ditur ambasada me anë të një postimi në rrjetin socia Facebook.

“Që kur u filluar publikimi i këtyre kontratave, deri tani 24 komuna kanë publikuar 2.051 kontrata në kontrata në faqet e tyre të internetit”.

“E shkëlqyeshme për të parë udhëheqje pozitive dhe transparente”, ka shkruar Ambasada.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera