Lajme

Ambasada e ShBA-së në Kosovë me porosi për qytetarët: COVID-19 është i vërtetë

Ambasada e ShBA-së në Kosovë me porosi për qytetarët: COVID-19 është i vërtetë
14:19 | 06 Korrik 2020

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë ka deklaruar se virusi COVID-19 është i vërtetë.Në një publikim të kësaj Ambasade thuhet që të përcillen rekomandimet nga institucionet e shëndetësisë.“Të mbulohet goja, të mbahet distanca, pastroni duart , mbroni veten dhe të tjerët”, thuhet tutje në njoftim.

Gjithashtu qytetarët anembanë u porositën që t’i thonë jo lajmeve të rreme apo njohur ndryshe si ‘Fake-News’.

Apliko online për kredi në IBAS, përfito subvencionim nga Qeveria

Të tjera