[wp-story]

Lajme

Ambasada e Luksemburgut e ‘prishë’ mëngjesin me byrek dhe ajran

Ambasada e Luksemburgut e ‘prishë’ mëngjesin me byrek dhe ajran
10:11 | 04 Gusht 2019

Byrek me djathë dhe ajran.

Kjo është shujta e mëngjesit për një zyrtar të Ambasadës së Luksemburgut në Prishtinë.

Faqja zyrtare në Twitter ka postuar këtë fotografi të byrekut me mbishkrimin “Mezja për mëngjesin e së shtunës në Prishtinë”.

Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera