[wp-story]

Lajme

Ambasada e Kosovës në Gjermani: Në aksident vdiqën tre kosovarë, nuk ka viktimë të katërt

Ambasada e Kosovës në Gjermani: Në aksident vdiqën tre kosovarë, nuk ka viktimë të katërt
10:25 | 18 Tetor 2020

Ambasada e Kosovës në Berlin sot ka marrë raportin zyrtar për Aksidentin në Meerseburg. Me këtë rast autoritetet gjermane kanë njoftuar që në këtë aksident kanë vdekur 3 persona nga familja Krasniqi me shtetësi zvicerane dhe prejardhje nga Kosova kurse viktimë të katërt nuk ka.

Ambasada thotë se gabimi në raportim është përmirësuar edhe në mediat gjermane.“I njejti gabim është korrigjuar nga autoritetet gjermane edhe kundruall mediave gjermane”, njofton ambasada.

“Për paqartësitë në raportimet e mëhershme kërkojmë ndjesë”, thuhet tutje në sqarimin e ambasadës.

Postimi i plotë i tyre:

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera