[wp-story]

Lajme

Ambasada e Kosovës në Berlin: Kosova sheh në Gjermaninë kombin mik dhe aleatin e palëkundur

Ambasada e Kosovës në Berlin: Kosova sheh në Gjermaninë kombin mik dhe aleatin e palëkundur
08:56 | 01 Korrik 2020

Ambasada e Kosovës në Berlin e ka uruar Gjermaninë për marrjen e presidencës së Bashkimit Evropian.

Në urimin e Ambasadës shkruan se Kosova e sheh në Gjermaninë kombin mik dhe aleatin e palëkundur.

“Urime Republikës Federale të Gjermanisë për Presidencën e radhës me Bashkimin Europian! Kosova sheh në Gjermaninë kombin mik dhe aleatin e palëkundur në aspiratat euroatlantike të shtetit tonë! #eu2020 #kosovanegjermani #kosovoinde ?? ??”.

Urimi i plotë:

https://www.facebook.com/embassyrks.germany/posts/3129952527082719 

Super zbritje në “Petrol Company”

Të tjera