Lajme

Ambasada amerikane kërkon që zgjedhjet në UP të mbahen pa ndërhyrje të politikës

Ambasada amerikane kërkon që zgjedhjet në UP të mbahen pa ndërhyrje të politikës
15:20 | 23 Korrik 2020

Ambasada amerikane në Kosovë ka reaguar lidhur me zgjedhjet e ardhshme për rektor të UP’së.

Përmes një postimi në Twitter, ambasada amerikane ka thënë se lidershipi i ri i UP’së duhet të zgjedhet në bazë të meritës profesionale dhe të mos ndikohet nga politika.

“Zgjedhjet e ardhshme në Universitetin e Prishtinës duhet të mbesin të pandikuara nga politika. Lidershipi i ri i këtij institucioni vital publik duhet të zgjedhet në bazë të meritës profesionale dhe akademike”, thuhet në reagim.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera