Lajme

Alarm për vërshime në Kosovë për shkak të reshjeve, këto janë zonat që mund të preken

Alarm për vërshime në Kosovë për shkak të reshjeve, këto janë zonat që mund të preken
10:57 | 23 Qershor 2020

Agjencioni për Mbrojtjen e Mjedisiti ka paralajmëruar për mundësinë e vërshimeve të shpejta në zonën e Prishtinës me rrethinë dhe pjesën veriore dhe lindore e Kosovës.

Përmes një postimi në faqen zyrtare, Agjencioni ka parashikuar që të ketë vërshime qysh sot nga ora 12:00.

“Reshjet të cilat kanë filluar me intensitet më të lartë gjatë orëve të mëngjesit të datës 23/06/2020, do të vazhdojnë edhe gjatë ditës me intensitet të ndryshuar, të cilat në disa zona do të paraqesin mundësi për paraqitje të vërshimeve të shpejta, siç janë rrjedha e sipërme e lumit Llap, zona e Prishtinës me rrethinë dhe pjesa veriore dhe lindore e Kosovës”, thuhet në njoftim.

NimiTV ofron 30% zbritje për Black Friday

Të tjera