Kronika

Alarm i rrejshëm për bombë në një lokal në Leposaviq

Alarm i rrejshëm për bombë në një lokal në Leposaviq
10:36 | 04 Gusht 2022

Pas pranimit të një informate anonime se në një lokal ka mjet shpërthyes, policia ka dalë në vendin e ngjarjes.

Sipas raportit të policisë, pas kontrollit të lokalit është konstatuar se nuk ka mjet shpërthyes.

Lidhur me rastin është njoftuar prokurori. Rasti nën hetime.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera