[wp-story]

Bota/Rajoni

Akullorja rezulton pozitiv me koronavirus

Akullorja rezulton pozitiv me koronavirus
23:36 | 15 Janar 2021

Një akullore në Kinë ka rezultuar me koronavirus, dhe kjo u konfirmua pasi tre mostra të saj testuan pozitive për virusin.

Autoritetet antipandemike, në Bashkinë Tianjin të Kinës veriore, po gjurmojnë tashmë njerëz që mund të kenë qenë në kontakt me sasinë e cila ishte prodhuar nga një kompani ushqimesh, njofton Klan Kosova.

Të gjithë produktet e prodhuara nga firma janë vulosur dhe përmbajtur pasi mostrat që ajo dërgoi në qendrën komunale për kontrollin e sëmundjeve këtë javë rezultuan pozitive për koronavirus.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera