Bota/Rajoni

Aksioni më i madh në Britani, midis 700 të arrestuarve edhe ‘të paprekshmit’

Aksioni më i madh në Britani, midis 700 të arrestuarve edhe ‘të paprekshmit’
08:58 | 03 Korrik 2020

Policia britanike arrestoi më shumë se 700 të dyshuar, dhe sekuestroi 54 milionë funta dhe disa ton drogë, në operacionin më të madh dhe më domethënës kundër krimit të organizuar në Britaninë e Madhe.

Zyrtarët thanë se të arrestuarit përfshinin njerëz që e konsideronin veten “të paprekshëm”, pasi ata i shmangen drejtësisë për dekada, ndërsa shijuan një mënyrë jetese “të ndritshme”.

Natën e Kurban Bajramit Petrol Company shpërndan 40 pako ushqimore për fëmijët jetim në Kosovë

Të tjera