Kronika

Aksion i Doganës dhe Policisë në Hoçë të Madhe të Rahovecit

Aksion i Doganës dhe Policisë në Hoçë të Madhe të Rahovecit
17:47 | 07 Dhjetor 2022

Dogana e Kosovës e mbështetur nga Njësiti i Policisë për Rajonin e Gjakovës është duke zhvilluar një aksion në Hoçë të Madhe të Rahovecit.

Lajmin për Front Online, e ka konfirmuar zëdhënësi i Policisë për Rajonin e Gjakovës, Sheremet Elezi.

“Po, është e vërtetë, por nuk kam më shumë detaje. Kontaktojeni Doganën dhe ju japin informata”, ka thënë shkurt ai.

Front Online, ka provuar të kontaktojë edhe me zëdhënësin e Doganës së Kosovës, Adriatik Stavilecin, por i njëjti ka qenë i paqasshëm në thirrjet telefonike./Front Online

Shumë sport në platformën Artmotion, sezoni i ri në ligat më të forta të botës sjellë shumë ekskluzivitete

Të tjera