Kronika

Aksidentohet vetura e një mërgimtari të Fusha e Pajtimit, 3 të lënduar

Aksidentohet vetura e një mërgimtari të Fusha e Pajtimit, 3 të lënduar
15:01 | 20 Korrik 2021

Një veturë me targa të huaja dhe një me targa vendore janë aksidentuar sot në rrugën magjistrale Ferizaj -Kaçanik, në vendin e quajtur Fusha e Pajtimit.

Policia ka konfirmuar  se nga ky aksident lëndime të lehta trupore kanë pësuar tre persona.

“Si pasojë e këtij aksidenti, përvec dëmeve të shkaktuara materiale në të dy automjetet, 3  persona janë lënduar lehtë”, ka konfirmuar policia.

Policia e Kosovës vazhdimisht bën apel dhe ndërmerr aktivitete me qëllim të uljes së numrit të aksidenteve në komunikacionin rrugor.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera