[wp-story]

Bota/Rajoni

Aksidentohet me makinë kryeministri i Britanisë së Madhe

Aksidentohet me makinë kryeministri i Britanisë së Madhe
16:32 | 17 Qershor 2020

Kryeministri i Britanisë së Madhe, Boris Johnson, është aksidentuar me makinë jashtë parlamentit britanik të mërkurën.

Siç raporton The Telegraph, Johnson u tha se po largohej nga portat e Pallatit të Westminster, kur një protestues doli në rrugë për të sulmuar veturën e Kryeministrit.

Shoferi i makinës u pa se shtypi frenat papritmas për të shmangur demonstruesin, duke bërë që të përplaset në pjesën e pasme të një makine të tipit ‘Range Rover’.

Të dy makinat u larguan nga vendi i ngjarjes.
Kryeministri i Britanisë së Madhe, Boris Johnson, është aksidentuar me makinë jashtë parlamentit britanik të mërkurën.

Siç raporton The Telegraph, Johnson u tha se po largohej nga portat e Pallatit të Westminster, kur një protestues doli në rrugë për të sulmuar veturën e Kryeministrit.

Shoferi i makinës u pa se shtypi frenat papritmas për të shmangur demonstruesin, duke bërë që të përplaset në pjesën e pasme të një makine të tipit ‘Range Rover’.

Të dy makinat u larguan nga vendi i ngjarjes.

Steve Bray #HoldThemToAccount
@snb19692
Bois Johnson in car crash at Parliament. Just now. Security drives into back of his car as Kurdish protester runs into road.

Embedded video
1,104
3:20 PM – Jun 17, 2020
Twitter Ads info and privacy
1,236 people are talking about this
Momenti në fjalë u kap në kamera nga një protestues anti-Brexit, i identifikuar si Steve Bray.

Mediet britanike nuk kanë bërë asgjë të ditur lidhur me gjendjen shëndetësore të të parit të legjislacionit britanik. /

Momenti në fjalë u kap në kamera nga një protestues anti-Brexit, i identifikuar si Steve Bray.

Mediet britanike nuk kanë bërë asgjë të ditur lidhur me gjendjen shëndetësore të të parit të legjislacionit britanik. /

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera