[wp-story]

Kronika

Aksident afër amabasades Amerikane në Prishtinë

Aksident afër amabasades Amerikane në Prishtinë
18:50 | 15 Gusht 2019

Para pakë qastesh afer ambasadës Amerikanë në Prishtinë ka ndodhur një aksident trafiku, ku në bazë të informative bëhete fjalë vetëm për dëme matriale, raporton Front Online

Në vendin e ngjarjes ende nuk ka arritur polica / Front Online

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera