[wp-story]

Ekonomi

AKP miraton raportin e shpërndarjes së përkohshme për pesë ndërmarrje në likuidim

AKP miraton raportin e shpërndarjes së përkohshme për pesë ndërmarrje në likuidim
15:15 | 29 Tetor 2020

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit sot ka miratuar raportin e shpërndarjes së përkohshme për pesë ndërmarrje që janë në likuidim.

Siç thuhet në një komunikatë për media të AKP-së, bëhet fjalë për ndërmarrjet shoqërore “Betonjerka”, “Zhupa Reqane Prizren”, “Tehnoremont/Ekoplast” dhe “IBG Batteries”.

AKP miratoi edhe rritjen e buxhetit për ndërmarrjet shoqërore në likuidim FAM, Viti, Lola Korporacija, Shtërpcë, IGK Ballkan, Suharekë, Unimont, Prizren dhe 17 Nëntori, Pejë.

Përveç kësaj, Bordi shqyrtoi dhe miratoi kërkesat për qiramarrje të aseteve të ndërmarrjeve shoqërore.

“Petrol Company” ul çmimet për 15 %. Ja sa kushton një litër naftë

Të tjera