[wp-story]

Lajme

Ahmeti tregon për transformimin e parkingut në lagjen Dardania

Ahmeti tregon për transformimin e parkingut në lagjen Dardania
17:36 | 31 Gusht 2020

Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti ka njoftuar se parkingu prapa banesave “te Santea” në lagjen Dardania do të transformohet dhe do të marrë pamje tjetër.

“Në proces transformimi i edhe një hapësire tjetër për parkim. Parkingu prapa banesave “te Santea” në lagjen Dardania po merr formë e pas përfundimit të punimeve do të shenjëzohet për të u shfrytëzuar nga banorët e lagjes”, ka shkruar Ahmeti në postimin e tij.

 

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera