Lajme

Ahmeti: Situata me COVID-19 mbetet edhe më tej e rënduar, vazhdojmë me kujdes të shtuar

Ahmeti: Situata me COVID-19 mbetet edhe më tej e rënduar, vazhdojmë me kujdes të shtuar
10:15 | 20 Korrik 2020

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka apeluar te qytetarët që të kenë kujdes të shtuar për të parandaluar përhapjen e pandemisë

Përmes një statusi në Facebook, Ahmeti thotë se situata me COVID-19 mbetet edhe më tej e rënduar.

“Situata me #covid19 mbetet edhe më tej e rënduar, andaj ju lusim shumë që të vazhdojmë me kujdes të shtuar, në mënyrë që të parandalojmë përhapjen e mëtutjeshme të virusit. Sepse vetëm #bashkë mund të e tejkalojmë këtë sfidë!”, ka shkruar Ahmeti.

I pari i Prishtinës ka rikujtuar tri kushtet kryesore për parandalimine koronavirusit.

“Vazhdoni t’i mbani maskat, dezinfektoni duart dhe mbani distancë!”, ka shkruar Ahmeti.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera