Lajme

Ahmeti: Në regjionin e Prishtinës do të ketë vërshime, për çdo urgjencë lajmëroni këtë numër

Ahmeti: Në regjionin e Prishtinës do të ketë vërshime, për çdo urgjencë lajmëroni këtë numër
12:18 | 23 Qershor 2020

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka thënë se bazuar në të dhënat nga Instituti Meteorologjik, sot në kryeqytet pritet të ketë vërshime.

“Për shkak të situates në liqene, të rreshurat janë të mirëseardhura por në kohë të shkurtë mund të na shkaktojnë dëme materiale”, ka shkruar ai.

Shkrimi i tij i plotë në Facebook:

Sipas të dhënave të Institutit Meteorologjik dhe duke u bazuar në situaten në shtetet fqinje ju informojmë se sot në regjionin e Prishtinës do të ketë vërshime. Për shkak të situates në liqene, të rreshurat janë të mirëseardhura por në kohë të shkurtë mund të na shkaktojnë dëme materiale.

Për çfarëdo urgjence lajmëroni në 080012233!

Comodita në panairin M.O.W. po shijon takimet me biznese për mundësi shkëmbimi eksperiencash, rrjetëzimi dhe bashkëpunimi

Të tjera