Lajme

AGK shprehë ngushëllime për vdekjen e gazetarit Kastriot Shehdadi

AGK shprehë ngushëllime për vdekjen e gazetarit Kastriot Shehdadi
20:47 | 25 Gusht 2020

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK), ka ngushëlluar familjen Shehdadi pas vdekjes së gazetarit, Kastriot Shehdadi.

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës shpreh ngushëllime familjarëve, miqve dhe kolegëve të gazetarit Kastriot Shehdadi, i cili ndërroi jetë sot në moshën 52-vjeçare.

Shehdadi për shumë vite ka punuar si gazetar në disa media të Kosovës e Shqipërisë, ku u dallua për profesionalizmin dhe kontributin që dha në fushën e gazetarisë.

Krahas punës si gazetar, ai punoi për 20 vjet edhe si zyrtar për informim në Komunën e Gjakovës.

Varrimi i të ndjerit do të bëhet nesër në varrezat e qytetit të Gjakovës.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera