Vip

Afrona Dika ende nuk ka një përgjigje rreth beqarisë

Afrona Dika ende nuk ka një përgjigje rreth beqarisë
16:30 | 25 Shtator 2022

Afrona Dika dhe Blero, u komentuan shumë për ndarjen e tyre.
Ishte Blero në një mënyrë konfirmoi ndarjen nga Afrona, edhe pse nuk ka dhënë një deklaratë të qartë.

Ndarja e tyre, u vu re pasi kanë hequr të gjitha fotografitë e përbashkëta e nuk e ndjekin më njëri-tjetrin në ‘Instagram’.

Afrona, së fundmi u ka dhënë hapësirë ndjekësve të pyesin përmes opsionit pyetje dhe përgjigje.

“A je beqare?”, ka qenë pyetja që iu parashtrua nga një ndjekës, për të cilën nuk mori një përgjigje definitive.

“Hmmmm”, tha ajo duke mos konfirmuar akoma një gjë të tillë.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera