[wp-story]

Lajme

Abrashi priti në takim drejtorin e BERZh-it

Abrashi priti në takim drejtorin e BERZh-it
17:00 | 15 Qershor 2020

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi, sot ka pritur në takim drejtorin e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, Neil Taylor.

Në këtë takim njoftues, Abrashi dhe Taylor diskutuan për mbarëvajtjen e projekteve infrastrukturore të financuara nga BERZH.

Abrashi e informoi për projektet me prioritet në mandatin e tij dhe shprehu gatishmërinë për bashkëpunim të mëtutjeshëm me BERZH, me qëllim të realizimit të punëve të mira për Kosovën.

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera