[wp-story]

Front TV

Abrashi: Buxheti duhet të votohet, të tejkalojmë situatën aktuale në mënyrë sa më të lehtë të mundshme

Abrashi: Buxheti duhet të votohet, të tejkalojmë situatën aktuale në mënyrë sa më të lehtë të mundshme
18:34 | 10 Korrik 2020

Deputeti i AAK-së, Gazmend Abrashi, foli në emër të grupit parlamentar në seancën e sotshme ku po rishikohet buxheti i Kosovës.

Abrashi ka thënë se duhet votuar ky buxhet.

“Sot nga të gjithë ne kërkohet përkushtim dhe vullnet që ta votojmë projektligjin për buxhetin e Republikës së Kosovës”, ka thënë Abrashi. “Rishikimi i buxhetit është obligim sipas ligjit por edhe si domosdoshmëri në kohë kur të gjithë jemi të vetdijshëm për situatën në të cilën gjendemi si pasojë e pandemisë”, ka shtuar ai.

“Buxheti i Kosovës duhet të reflektojë në situatën dhe t’i adaptohet nevojave aktuale që kjo gjendje të tejkalohet në mënyrë sa më të lehtë të mundshme”, tha mes tjerash Abrashi.

Mbahet seanca plenare e Kuvendit të Kosovës.

Mbahet seanca plenare e Kuvendit të Kosovës.

Δημοσιεύτηκε από Front Online στις Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera