Lajme

AAK’ja e injoron përsëri Donika Kadajn në fotografinë e grupit parlamentar

AAK’ja e injoron përsëri Donika Kadajn në fotografinë e grupit parlamentar
15:16 | 17 Shtator 2020

Që nga ditë kur Donika Kadaj nuk e dha votën për Qeverinë Hoti, e njëjta i ka acaruar punët me subjektin në të cilin përket.

Se raportet nuk i kanë të mira është parë edhe në një fotografi që sot ka publikuar zëvendëskryeministri i parë Besnik Tahiri në Facebook.

Në këtë fotografi të përbashskët të grupit parlamentar nuk shihet deputetja Kadaj-Bujupi.

“Para fillimit të Seancës së parë të sesionit vjeshtor të legjislativit”, ka shkruar Tahiri.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera