[wp-story]

Front TV

A ka zyrtarë të Komunës së Prishtinës të prekur me Coronavirus, tregon nënkryetari

A ka zyrtarë të Komunës së Prishtinës të prekur me Coronavirus, tregon nënkryetari
21:23 | 18 Qershor 2020

Ndërsa i pyetur se a ka zyrtarë të Komunës së Prishtinës, që janë të infektuar me Coronavirus, Nushi tha se deri më tani asnjë zyrtar i kësaj komune nuk ka rezultuar pozitiv edhe pse janë testuar disa.

Këto janë lagjet dhe çerdhet e Prishtinës me Coronavirus, nënkryetari propozon strategjinë

“Asnjë zyrtarë i Komunës së Prishtinës nuk është i infektuar me Coronavirus dhe ne e kemi obliguar secilën drejtori që nga java e kaluar që të raporton për çdo testim të cilin ndonjë zyrtar shkoni për ta bërë. I kemi pasur deri më tani dy zyrtarë që janë testuar, por kanë dalë negativ”, tha ai për Front Online.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera