Lajme

A do të lejohen palestrat nga sot?

A do të lejohen palestrat nga sot?
14:39 | 13 Korrik 2020

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e së martës ka marrë vendime të reja për parandalimin e përhapjes së koronavirusit.

Të martën në mbledhjen e rregullt, Qeveria e Kosovës ka marrë vendime të reja në luftën për parandalimin e përhapjes së koronavirusit.

Në mesin e masave të ndërmarra është edhe ndalimi i aktiviteteve rekreative, kulturore dhe sportive në mbyllura në të gjithë vendin.

E që kjo nënkupton se edhe palestrat e “fitnesit” (gym) nuk do të lejohen që të operojnë.

“Në vazhdim të masave tjera të luftimit dhe parandalimit të COVID-19, Qeveria ka pezulluar veprimtarin e çerdheve publike dhe private; aktivitetet rekreative, kulturore dhe sportive të mbyllura në të gjithë territorin e Republikës së Kosovës”, thuhet në njoftim.

Petrol Company zbret çmimet në Ditën e Verës: Benzinë 1.70 euro dhe Diesel 1.85 Euro për litër

Të tjera