Lajme

85 të shëruar nga koronavirusi në Kosovë në 24 orët e fundit

85 të shëruar nga koronavirusi në Kosovë në 24 orët e fundit
15:05 | 23 Shtator 2020

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike (IKSHPK) në Kosovë ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë shëruar 85 persona nga koronavirusi në Kosovë.

https://www.facebook.com/IKSHPK/posts/3111475112313805

Petrol Company zbret çmimet në Ditën e Verës: Benzinë 1.70 euro dhe Diesel 1.85 Euro për litër

Të tjera