[wp-story]

Lajme

56 raste aktive me Covid-19 në Fushë Kosovë

56 raste aktive me Covid-19 në Fushë Kosovë
11:02 | 18 Qershor 2020

Komuna e Fushë Kosovës deri më tani ka reagjistruar 62 raste me Covid-19.

Nga ky numër gjithsejt tetë persona janë shëruar.

Pra, në këtë komunë janë 56 raste aktive.

Këtë për Klan Kosova e ka konfirmuar zëdhënësi i Komunës së Fushë Kosovës Ali Topalli.

“Më shumë raste ka brenda në qytet dhe në fshatin Miradi e Epërme. Rastet janë të izoluara dhe në trajtim në shtëpi. Ato vizitohen nga stafi i Qendres së Mjekësisë Familjare në Fushë Kosovë. Gjendja e tyre është stabile dhe nuk ka ndonjë nga ata që e kanë gjendjen apo shfaqin simptoma që ua përkeqësojnë gjendjen”.

 

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera