[wp-story]

Lajme

526 pacientë me COVID-19 të shtrirë në klinikat e QKUK-së, 7 prej tyre në gjendje kritike

526 pacientë me COVID-19 të shtrirë në klinikat e QKUK-së, 7 prej tyre në gjendje kritike
11:53 | 22 Shkurt 2021

Drejtori i SHSKUK-së, Valbon Krasniqi ka thënë se situata me pandeminë paraqitet e menaxhueshme dhe është në kontroll të plotë.

Krasniqi ka bërë të ditur se nga 1 janari 2021 e deri më sot numri i pacientëve të shtrirë në klinikat e QKUK-së sillet mesatarisht rreth 500 pacientë.

Krasniqi ka theksuar se sot më 22 shkurt 2021, në klinikat e QKUK-së janë të shtrirë 526 pacientë.

“Sot kemi të shtrirë 526 pacientë, 370 me oksigjeno terapi të vazhdueshme, 21 prej tyre janë në gjendje më të rëndë, 7 në respiratorë dhe gjendja e tyre vlerësohet kritike, dhe 24 pacientë janë në metodën tjetër të ventilimit të asistuar”, ka thënë Krasniqi gjatë mbledhjes së Komitetit për vlerësimin e situatës me COVID-19.

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera