[wp-story]

Lajme

51 aksidente trafiku kanë ndodhur dje në Kosovë

51 aksidente trafiku kanë ndodhur dje në Kosovë
09:01 | 06 Tetor 2020

Brenda 24 orëve të fundit në Kosovë kanë ndodhur 51 aksidente, njofton policia.

Nga kjo shifër 20 aksidente kanë përfunduar me persona të lënduar dhe 31 vetëm me dëme materiale.

Për shkelësit e rregullave të trafikut policia ka shqiptuar 1,105 gjoba.

Tutje, policia njofton se gjatë ditës së djeshme janë shqiptuar 686 gjoba në bazë të Ligjit AntiCovid.

Janë arrestuar 27 persona nën dyshimin për kryerjen e veprave të ndryshme penale, 14 janë dërguar në mbajtje dhe 2 në vuajtje të dënimit.

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera