Kronika

48 aksidente për 24 orë

48 aksidente për 24 orë
09:14 | 28 Korrik 2020

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në mbarë vendin janë shënuar 48 aksidente, prej tyre me të lënduar kanë përfunduar 19, ndërsa vetëm me dëme materiale kanë qenë 29 aksidente.

Tutje në statistikat e përgjithshme PK njofton se janë shqiptuar gjithsej 1 mijë e 350 gjoba trafiku për të gjithë shkelësit e rregullave në komunikacion.

Tabela me të dhënat e plota:

Petrol Company zbret çmimet në Ditën e Verës: Benzinë 1.70 euro dhe Diesel 1.85 Euro për litër

Të tjera