[wp-story]

Lajme

453 rastet e reja me koronavirus janë nga këto komuna

453 rastet e reja me koronavirus janë nga këto komuna
15:13 | 28 Shkurt 2021

Sot në Kosovë janë regjistruar edhe 453 raste të reja me koronavirusi.

Rastet pozitive janë nga këto komuna: Prishtinë 185 raste, Pejë 39 raste, Prizren 27 raste, Gjakovë 22 raste, Podujevë 22 raste, Gjilan 21 raste, Fushë-Kosovë 17 raste, Mitrovicë 17 raste, Kamenicë 14 raste, Rahovec 13 raste, Vushtrri 12 raste, Klinë 9 raste, Lipjan 9 raste, Ferizaj 7 raste, Drenas 6 raste, Suharekë 6 raste, Deçan 4 raste, Istog 4 raste, Kaçanik 4 raste, Viti 4 raste, Malishevë 3 raste, Obiliq 3 raste, Shtime 2 raste dhe me nga një rast komunat Dragash, Kllokot dhe Skenderaj.

Të dhënat e mësipërme i ka publikuar Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera