[wp-story]

Kronika

446 gjoba për shkelje të Ligjit anti-COVID

446 gjoba për shkelje të Ligjit anti-COVID
08:38 | 12 Janar 2021

Vazhdon të mos respektohet Ligji për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19.

Banorët e Kosovës edhe më tutje vazhdojnë të mos e respektojnë Ligjin për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19.

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se vetëm në 24 orët e fundit janë shqiptuar 446 tiketa për mosrespektim të këtij ligji.

Theksojmë se Ligji për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19 ka hyrë në fuqi në gusht të vitit të kaluar.

Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera