Kronika

40 aksidente për 24 orë në Kosovë, u shqiptuan afër 1 mijë gjoba

40 aksidente për 24 orë në Kosovë, u shqiptuan afër 1 mijë gjoba
08:22 | 14 Korrik 2020

Dje në vendin tonë kanë ndodhur 40 aksidente, prej të cilave 14 kanë përfunduar me persona të lënduar.

Policia njofton se për shkelësit e rregullave të trafikut janë shqiptuar 941 gjoba.

Po ashtu, policia njofton se gjatë 24 orëve të fundit janë arrestuar 18 persona, prej të cilëve 12 janë dërguar në mbajtje. Ndërsa një person në vuajtje të dënimit.

Me rastin e Black Friday, 28 Nëntorit dhe 32 vjetorin e kompanisë, Petrol Company me çmime marramendëse në derivate dhe…

Të tjera