[wp-story]

Lajme

33791 votues largohen nga listat zgjedhore

33791 votues largohen nga listat zgjedhore
16:16 | 04 Shtator 2019

33 791 emra të votuesve janë larguar nga lista e votuese si të vdekur ose si votues që kanë hequr dorë nga shtetësia e Republikës së Kosovës.

Kjo shifër u bë e ditur në mbledhje të KQZ-së

Sipas listës preliminare të votuesve, Kosova ka 1 972 466 votues.

4,977 aplikacione përmes emailit janë për votim jashtë vendit.

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera