Lajme

306 pacientë me Covid-19 po trajtohen në ShSKUK dhe spitalet tjera

306 pacientë me Covid-19 po trajtohen në ShSKUK dhe spitalet tjera
16:00 | 14 Korrik 2020

Në Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (QKUK dhe 7 spitalet e përgjithshme: Prizren, Gjakovë, Pejë, Ferizaj, Gjilan, Mitrovicë dhe Vushtrri) gjatë ditës së sotme janë të spitalizuar 460 pacientë.

Prej tyre, 306 pacientë janë të konfirmuar me Covid-19.

Për 154 pacientë të tjera priten rezultatet. Prej këtyre pacientëve, 217 pacientë janë me oksigjenoterapi dhe 11 të intubuar.

Pacientë të konfirmuar me Covid-19:

·Klinika Infektive 96 pacientë

·Klinika e Pulmologjisë 50 pacientë

·Anestezioni/Mjekësia Sportive 21 pacientë

·Spitali i Prizrenit 31 pacientë

·Spitali i Gjakovës 33 pacientë

·Spitali i Pejës 43 pacientë

·Spitali i Ferizajt 13 pacientë

·Spitali i Gjilanit 17 pacientë

·Spitali i Mitrovicës 2 pacientë

Ambasadorja e parë e Izraelit në Kosovë, e impresionuar me punën në Comodita

Të tjera