Lajme

22 metra asfalt rregullojnë një problem me të cilin janë ballafaquar shoferët kur kanë shkuar në aeroport

22 metra asfalt rregullojnë një problem me të cilin janë ballafaquar shoferët kur kanë shkuar në aeroport
22:04 | 11 Korrik 2020

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi, përmes një shkrimi në llogarinë e tij në Facebook ka njoftuar se hekurudha tek aeroporti Adem Jashari është rregulluar.

Kjo me një intervenim të vogël, të cilin Abrashi e quajti problem i lënë pasdore për shumë vite. Problemin e tillë, Abrashi tha se e rregulloi duke shtruar 22 metra asfalt.

“Hekurudha tek Aeroporti u rregullua. Një investim i vogël, një problem i lënë pasdore për shumë vite, sot me vetëm 22 metra asfallt, merr formë e rregullohet”, ka shkruar Abrashi.

Tutje, Abrashi tha se do të vazhdojë me punime të vogla e të mëdha, të cilat për qytetarët kanë rëndësi.

“Ata që kanë kaluar nëpër rrugën e Aeroportit janë ballafaquar me problemin e binarëve, që shpesh ishin edhe shkas i aksidenteve. Vazhdojmë me punë të vogla e të mëdha, por që kanë rëndësi për qytetarët”, përfundoi Abrashi.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera